Πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα

Εάν επιθυμείτε να πληρώσετε μέσω κάρτας ενημερώστε μας ώστε να σας στείλουμε την ειδοποίηση πληρωμής στο email σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί ‘’πληρωμή’’ θα μεταφερθείτε στο σύγχρονο και ασφαλές περιβάλλον της Viva Payments η οποία σας προσφέρει τις επιλογές να πληρώσετε με:
• Χρεωστική ή πιστωτική κάρτα (επιλέγοντας το πεδίο κάρτα) ή
• Είσπραξη μετρητών από το σπίτι σας εφόσον έχετε λογαριασμό Viva Wallet (επιλέγοντας το πεδίο Pay & Home)
• Κωδικό πληρωμής μέσω Web banking (επιλέγοντας το πεδίο τράπεζα) ή
• Κάρτα μέσω τηλεφώνου δίνοντας τον Κωδικό πληρωμής (τηλ. Εξυπηρέτησης: 801 3003 800)

Στην ειδοποίηση πληρωμής αναφέρεται το ποσό που καλείστε να πληρώσετε, το οποίο ποσό έχει ορισθεί κατόπιν συμφωνίας της MasterPen με εσάς. Για τις αγορές με κάθε είδους κάρτα, θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τον αριθμό της κάρτας και την ημερομηνία λήξης καθώς επίσης και τον 3ψήφιο αριθμό (CVV) που αναγράφεται στο πίσω μέρος της κάρτας. Οι συναλλαγές μέσω πιστωτικών/χρεωστικών καρτών υλοποιείται αποκλειστικά και μόνο από το σύστημα ασφαλείας της Viva Payments, αξιοποιώντας την υποδομή που διαθέτει ως Ίδρυμα Ηλεκτρονικού Χρήματος αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος και πιστοποιημένο κατά το πρότυπο ασφαλείας PCI-DSS. Κάθε χρήστης οφείλει να χρησιμοποιεί χρεωστική / πιστωτική κάρτα της οποίας είναι νόμιμος κάτοχος και εξουσιοδοτημένος χρήστης.
Σημειωτέον: Η πληρωμή μέσω της Viva Payments είναι απόλυτα ασφαλής διότι κανένα προσωπικό στοιχείο δικό σας ή της κάρτας σας δεν αποθηκεύεται στις βάσεις δεδομένων της πλατφόρμας.

VIVA3PAYMENT

Τραπεζική Κατάθεση

Σε φυσικό κατάστημα ή μέσω e-banking σε έναν μεταξύ των λογαριασμών των τεσσάρων μεγάλων τραπεζών (Εθνική, Πειραιώς, Alpha Βank, Eurobank).

bank icon


Αριθμός Λογαριασμού: 33700394381
IBAN: GR0301103370000033700394381
SWIFT/BIC: ETHNGRAA
Δικαιούχος: Μαρία Ασλανίδου